Welkom

Welkom op de site van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Goes. Hier vindt u meer informatie over wat wij geloven, over onze gemeente en over de kerkdiensten in de Maranathakerk.

Maatregelen i.v.m. het coronavirus

Vrijdag 11 juni 2021

Dankbaar zijn we dat we stap voor stap uit deze lock-down komen. We mogen met 75 mensen samenkomen. En wat kijken we er naar uit: samen zingen. Maar we verkeren nog in de situatie ‘ernstig’ op de ‘Routekaart voor kerken’. Dat betekent: zingen op praatniveau voor een beperkte tijd. In de praktijk: twee zangmomenten. In de morgendienst – na de wet, en na de preek. In de middagdienst: na votum en groet en na de preek.

Als lid van de kerk kunt u zich aanmelden om kerkdiensten te bezoeken. Hiervoor hebt u een link gekregen via de mail. Vragen kunt u stellen aan het Kerkelijk Bureau.


LIVE MEEKIJKENPREEKARCHIEF

Werkt de bovenstaande video-uitzending niet, klik dan op onderstaande knop voor de audio-uitzending!

LIVE MEELUISTEREN


Dagelijks Woord


Jesaja 40:28-31 (hsv)
Weet u het niet? Hebt u het niet gehoord? De eeuwige God, de HEERE, de Schepper van de einden der aarde, wordt niet moe en niet afgemat. Er is geen doorgronding van Zijn inzicht. Hij geeft de vermoeide kracht en Hij vermeerdert de sterkte van wie geen krachten heeft. Jongeren zullen moe en afgemat worden, jonge mannen zullen zeker struikelen; maar wie de HEERE verwachten, zullen hun kracht vernieuwen, zij zullen hun vleugels uitslaan als arenden, zij zullen snel lopen en niet afgemat worden, zij zullen lopen en niet moe worden.