Open Dag op Christelijke Hogeschool Ede

Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Veel leerlingen zijn bezig met hun studiekeuze. Op zaterdag 9 november 2013 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten. De bezoekers zijn van 10.00 uur tot 15.00 uur welkom om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een uitgebreide informatiemarkt. Nieuw dit jaar is de workshop ‘Durf te kiezen’ van Paulien Vervoorn, oud-student van de CHE en schrijfster van het boek Hartelijk getalenteerd. In drie kwartier ga je met een aantal belangrijke richtlijnen voor je studiekeuze aan de slag. Zo kom je weer een stap dichter bij een goede studiekeuze.

De CHE is een bruisende christelijke hogeschool en kenniscentrum. Je leert meer dan je beroep als professional uit te oefenen. Je wordt ook opgeleid om je geloof handen en voeten te geven in je werk. Dan sta je straks goed en stevig in je schoenen en kun jij wat betekenen voor mensen en organisaties in de samenleving.

De tien opleidingen die de hogeschool biedt, zijn: Verpleegkunde**, Leraar Basisonderwijs**, Journalistiek, Communicatie, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening*, Sociaal Pedagogische Hulpverlening**, Godsdienst Pastoraal Werk***, Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing*, Human Resource Management, Bedrijfskunde MER.

* ook in deeltijd, ** ook in deeltijd en duaal, *** ook in deeltijd en digitaal

Kijk voor meer informatie op www.che.nl/opendag.


« Terug